Són un projecte social de Caldes, contracten a persones en risc d’exclusió laboral o social i col·laboren amb ONG’s i Fundacions, per assolir la seva tasca. Fan cervesa ecològica certificada, plantant el pròpi llúpol per tenir ingredients km-0. Les etiquetes son de paper reciclat i les tintes lliures de PVC. Es cervesa vegana, perquè no filtren amb peix, ni clarifiquen amb ou, ni usen cap producte d’orígen animal. La seva cervesa està premiada a nivell nacional i internacional.

Elaboren dos tipus de cervesa:

BdeGust, considerada la cervesa dels grans cuiners del país pel diari Expansión i de les més refrescants de la península segons el National Geographic és una lager extra llupulada, molt refrescant i alhora amb cos i personalitat. Amb una amargor que desapareix molt ràpid que permet maridar-la amb qualsevol plat. Es troba des del Celler de Can Roca als restaurants d’en Jordi Cruz, BoTic, etc. fins a botigues locals i especialitzades.

La nostra BdeBeer (una cervesa de blat amb flors silvestres i que en aquest cas també la poden prendre els celíacs), dóna visibilitat al nostre projecte de conservació d’abelles silvestres, molt lleugera i amb un sútil aroma afruitat i especiat! 

També se’ls pot visitar, organitzen visites i degustacions per a grups de juny a setembre. A Can Mas, Polígon 1, Parcel·la 21 · Caldes de Malavella · 17455 · La Selva. Contacta-hi: info@bdegust.beer, o 628 77 17 07.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *