Us presentem la Catalònia Fundació Creactiva inclou dues entitats sense ànim de lucre; la Fundació Privada Pro Persones amb Discapacitat intel·lectual Catalònia i la Fundació Privada Sant Jordi de Catalònia, encaminades a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual, trastorns mentals i/o risc d’exclusió social. Aquesta atenció es realitza a través de la gestió de centres i serveis. Actualment, comptem amb 19 centres, entre residències, llars residències, tallers ocupacionals i centre especial de treball. Compten amb més de 1000 places d’atenció i una plantilla de més de 800 professionals.

Treballen per donar un servei que satisfaci les necessitats de les persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn de conducta o risc d’exclusió, al llarg de les seves vides als seus centres i serveis fent-los sostenibles en el temps. El Model d’Atenció: Centrat en la persona, Actiu, Obert i Inclusiu. Aposten, per la individualització en el tracte, la participació, transversalitat i formació contínua, per apoderar i donar directrius estratègiques a tot el personal de Catalònia Fundació Creactiva. Treballar pel seu reconeixement, per la seva inclusió, provocar la consciència social, donar protagonisme i oferir oportunitats a tothom. Millorar la seva vida tenint en compte els aspectes orgànics i de salut; els elements emocionals, psicològics i d’atenció a la conducta; on s’aborden els aspectes socialitzadors, d’integració i inclusius mitjançant un “Model d’Atenció Integral, Bio-Psicosocial i Ètic”. i ho aconsegueixen.

Durant el confinament, han fet un catalonia village, on les persones amb discapacitat que estaven confinades, van poder comprar i fins i tot, van fer-hi un macdonald’s, un dia molt especial que van publicar al twitter, i a nosaltres ens va emocionar: https://twitter.com/Cataloniafundac/status/1353724524580249600

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment